Laatste Nieuws

Carnaval in Delft

 

Zaterdag 25 februari barst het carnaval in het Kabbelgat weer in alle hevigheid los. En dat begint natuurlijk - zoals ieder jaar - met een grote optocht door de stad! 

De route van de optocht is dit jaar iets anders dan andere jaren. De reden daarvoor is dat er op de Markt een groot carnavalsfeest wordt gehouden. Om iedereen de kans te geven zo lang mogelijk aan het feest deel te nemen, is de route iets ingekort en loopt deze meer rondom de Markt. 

Carnaval in Delft

Hoe laat en waar

De Kabbelgat-optocht gaat om 13.00 uur van start in de Curacaostraat, voor het terrein Van de Lee. Daarna is de route als volgt:  overstreken naar Insulindeweg – Bonairestraat – rechtsaf St. Maartenstraat – linksaf Oostsingel – rechtsaf Koepoortbrug – rechtdoor Nieuwe Langedijk – rechtsaf Vrouwenregt – rechtdoor Vrouw Juttenland – linksaf Choorstraat – rechtdoor Heilige Geestkerkhof – linksaf Oude Delft (onevenkant/rijrichting) – linksaf Peperstraat – linksaf Koornmarkt – rechtsaf Oude Langedijk – linksaf bij Blauwe Hart – rechtdoor Markt – Einde optocht om 15.00 uur, begin van het feest op de Markt!

 

Kijk voor meer informatie op de website van de Stichting Delftse Carnavalsviering.
Terug
vrijdag 24 februari 2017 08:48:31 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob