Laatste Nieuws

DELFTENAREN WILLEN IN DE RAAD

 

120 Inwoners van Delft willen raadslid worden. Het aantal belangstellenden dat zich heeft aangemeld voor de cursus Politiek Actief is daarmee opnieuw veel groter dan bij de vorige twee edities. 

De campagne begon op 9 januari met als doel de Delftse raadsfracties een steuntje in de rug te bieden bij het vinden van Delftenaren die zich actief en eventueel als raadslid willen inzetten voor de stad. Belangstellenden konden zich tot en met 24 februari aanmelden voor de cursus Politiek Actief.

DELFTENAREN WILLEN IN DE RAAD

ZES BIJEENKOMSTEN

Deze cursus bestaat uit zes bijeenkomsten, waarin de deelnemers in theorie en praktijk leren wat het is om raadslid te zijn. De Delftse politieke partijen kunnen tijdens de cursus kennismaken met hun potentiële nieuwe kandidaten. Op deze manier kunnen alle Delftenaren die in de gemeenteraad willen, maar de weg nog niet kennen, kennismaken met de Delftenaren die al in de gemeenteraad zitten. Bovendien biedt deze ontmoeting alle fracties de kans om kennis te maken met potentiële partijleden of kandidaat-raadsleden.

CERTIFICATEN

Met het sluiten van de inschrijving voor de cursus Politiek Actief  is de campagne Ja, ik wil in de gemeenteraad nog niet afgelopen. Deze eindigt voor de raadsvergadering op donderdag 20 april  aanstaande met de uitreiking van de deelnamecertificaten aan de cursisten.

CONTACT OPNEMEN

Deelnemen aan de cursus kan niet meer, maar belangstellenden kunnen altijd direct contact met politieke partijen opnemen. Alle gegevens van de partijen zijn te vinden op de website Jaikwildelft.nl
Terug
dinsdag 28 februari 2017 08:24:38 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob