Laatste Nieuws

DELFTPAS 2017 VERKRIJGBAAR

 

De nieuwe Delftpas, die vanaf 1 maart geldig is, kunt u nu aanschaffen. Met de Delftpas geniet u van gratis en voordelige activiteiten - 365 dagen lang! 

De Delftpas is een geweldig leuke voordeelpas waarmee u heel veel nieuwe dingen ontdekt in Delft én daarbuiten, want de Delftpas geldt ook in Rotterdam en Den Haag. Het nieuwe Delftpasboekje staat vol inspirerende ideeën voor een geweldig dagje uit. Ga bijvoorbeeld met korting naar De VAK en DOK. Een DOK-jeugdlidmaatschap is met de Delftpas zelfs gratis!

DELFTPAS 2017 VERKRIJGBAAR

WAT IS ER TE DOEN? 

WAT KOST DAT?

Het Delftpasjaar loopt van 1 maart tot en met 28 februari. De Delftpas kost € 20 voor Delftenaren tot en met 18 jaar en € 60 voor volwassenen. Tenzij u een inkomen hebt van minder dan 110% van de bijstandsnorm. Dan kunt u de Delftpas kopen voor € 5 en krijgen inwonende kinderen de Delftpas gratis. 

KOPEN! 

De Delftpas koopt u gemakkelijk en snel online via www.delftpas.nl. U kunt de pas ook bij het Klant Contact Centrum (op afspraak) en bij de twee DOK-vestigingen aanschaffen. Delftpastip: een DOK-jeugdabonnement is met de Delftpas helemaal gratis! Kijk voor meer informatie op www.delftpas.nl.
Terug
dinsdag 28 februari 2017 08:28:31 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob