Laatste Nieuws

COLLEGE BEZOEKT TANTHOF

 

Burgemeester en wethouders zijn op dinsdag 12 september te gast in Tanthof. Wat móet het college weten over Tanthof – hebt u een vraag, onderwerp of idee en wilt u speeddaten met het college? Meld u aan! 

Het college begint het bezoek met een aantal besprekingen in de wijk. Het gaat in gesprek met organisaties die actief zijn in Tanthof en maakt een wandeling door de wijk.

COLLEGE BEZOEKT TANTHOF

AAN TAFEL

Van 18.00 tot 20.00 uur eet het college in wijkcentrum de Hofstee aan de Sandinoweg 149. Tanthof-bewoners kunnen mee-eten en speeddaten met het college: hebt u een vraag, onderwerp, wens, idee of oplossing voor uw wijk waar u het college over wilt spreken? Meld u aan via wijkbezoek@delft.nl – geef daarbij ook kort aan wat uw vraag, onderwerp, wens, idee of oplossing is. Er is plek voor 30 bewoners. Bij meer aanmeldingen wordt er geloot.

OP ZOEK NAAR IDEEËN EN KANSEN

Het bezoek aan Tanthof is onderdeel van een reeks wijkbezoeken van het college. Het college wil graag weten waar de inwoners trots op zijn, waar ze zich zorgen over maken, wat hun concrete ideeën of plannen zijn en waar de kansen liggen. Eerder al bezocht het college Buitenhof en Wippolder.
Terug
vrijdag 8 september 2017 08:07:46 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob