Laatste Nieuws

Man gewond bij ruzie

 

Bij een ruzie op de De Kringloop op maandag 2 oktober om 22.40 uur raakte een man door steekwonden ernstig gewond. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Agenten kregen een melding dat op de De Kringloop voor een woning twee mannen aan het vechten waren. Politieagenten die een onderzoek instelden, troffen een gewonde man, een 50-jarige Rotterdammer, aan. Hij was dusdanig gewond door steekwonden dat ambulancepersoneel hem onmiddellijk naar een ziekenhuis brachten. Op de plek van de vechtpartij troffen agenten een mes en een vuurwapen aan. Een tweede man, een 51-jarige Delftenaar, raakte bij de vechtpartij lichtgewond. Agenten hielden de twee mannen aan. Op straat troffen agenten twee vrouwen aan die mogelijk betrokken waren bij dit incident. Agenten hielden de twee vrouwen, een 17-jarige uit Capelle aan den IJssel en een 35-jarige uit Delft, aan. 

Man gewond bij ruzie

Tips? Bel de politie!

Het is nog onduidelijk wat er die avond is gebeurd. De recherche komt graag in contact met getuigen. Bent u getuige geweest of heeft u informatie die de recherche kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Terug
woensdag 4 oktober 2017 12:12:37 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob