Laatste Nieuws

Omgevingsplan Green Village

 

Delft is begonnen met het maken van het nieuwe Omgevingsplan voor The Green Village. Praat en denkt u ook mee? Er komen nog 3 bijeenkomsten aan.  

De eerste bijeenkomst vond afgelopen dinsdag, 3 oktober, plaats. Ruim 20 geïnteresseerden, de gemeente en The Green Village gingen actief aan de slag. Tijdens korte presentaties werden de deelnemers meegenomen in het experiment met het Omgevingsplan en Delfts Doen op het terrein van The Green Village. Aan drie tafels werden de wensen van de aanwezigen verder uitgedacht. De gesprekken gingen over thema’s die zeker aan bod moeten komen, de samenwerking de komende maanden en de voordelen die het Omgevingsplan The Green Village de stad oplevert.

Omgevingsplan Green Village

Welkom

Wilt u ook meedenken en -praten? Graag! Ook als u er afgelopen dinsdag niet bij was, bent u van harte welkom bij een of meer van de volgende bijeenkomsten. Deze zijn gepland op de volgende data en tijden: 

Aanmelden 

U kunt zelf kiezen of u bij één, twee of drie avonden aanwezig bent. Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u voorafgaand aan een bijeenkomst informatie over de locatie en de opzet van de avond. Aanmelden doet u met een e-mail naar omgevingswet@delft.nl

Minder regels

The Green Village is een proeftuin voor duurzame innovaties op de campus van de TU Delft, waar nieuwe technologieën worden getest. The Green Village heeft het nodig om knellende regelgeving voor bouwen en wonen ‘uit’ te kunnen zetten – want experimenteren, kan het beste in een omgeving met minder regels. En dát wordt geregeld in het nieuwe Omgevingsplan.

 

Kijk voor meer informatie over The Green Village op de website.
Terug
vrijdag 6 oktober 2017 09:07:56 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob