Laatste Nieuws

BEHEER NAAR DE LAATSTE EER

 

De Laatste Eer heeft sinds het beheer en onderhoud van de begraafplaatsen Iepenhof, Jaffa en de rooms-katholieke begraafplaats Kanaalweg overgenomen van de gemeente Delft. 

Behalve voor het beheer en onderhoud wordt De Laatste Eer ook verantwoordelijk voor de exploitatie van de begraafplaatsen. De gemeente Delft heeft enkele jaren geleden besloten om meer zaken op basis van regie uit te voeren. Daar valt ook het beheer en onderhoud van de begraafplaatsen onder.

BEHEER NAAR DE LAATSTE EER

SAMENWERKING

De Laatste Eer verzorgt al jarenlang de crematies en begrafenissen van veel Delftenaren. Dat is ook een van de redenen geweest van de gemeente Delft om de samenwerking aan te gaan. De Laatste Eer  is daarnaast ook de eigenaar en beheerder van crematorium Iepenhof.

NOG MOOIER

“Het beheer van de begraafplaatsen ligt nadrukkelijk in het verlengde van deze dienstverlening,” aldus Paul de Bree, voorzitter van De Laatste Eer. Wij hebben een jarenlange historie met de stad en streven ernaar om van de begraafplaatsen in Delft nog mooiere gedenkplaatsen te maken.”

WEINIG VERANDERING

Voor inwoners van Delft, eigenaren van graven of families die een graf willen aanschaffen, verandert er weinig. Alleen zal het contact vanaf nu verlopen via De Laatste Eer, zodat er binnen Delft nu één aanspreekpunt is als het gaat om begraven en/of cremeren. Uitvaartondernemers in Delft zijn al bekend met de diensten van De Laatste Eer. Voor hen verzorgt De Laatste Eer al langer de planning.
Terug
dinsdag 10 oktober 2017 16:09:04 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob