Laatste Nieuws

Naar een aardgasvrij Delft

 

De gemeente organiseert op dinsdagmiddag 15 februari van 13.00 tot 18.00 uur samen met partners de aftrap naar een aardgasvrij Delft. U kunt zich nu aanmelden. 

Hoe kunnen we ons huidige energiesysteem veranderen naar een fossielvrij systeem en wat betekent dat? De energietransitie heeft een effect op de manier waarop we leven, wonen en werken en daarmee op professionals en bewoners. 

Wat is daarvoor nodig in aanpak, gedrag, samenwerking en financiering? Dat kunnen we alleen met elkaar bereiken. Op het Delftse energiesymposium gaan we daar met elkaar over in gesprek. Het is de start van de Delftse energiestrategie. 

Naar een aardgasvrij Delft

Betrouwbaar, schoon en betaalbaar

In 2050 is Delft een toekomstbestendige, energieneutrale stad. In 2050 komt alle energie van hernieuwbare bronnen:  zon, wind, biomassa en aardwarmte (geothermie). De energievoorziening is betrouwbaar, betaalbaar, schoon. Dat hebben we naar aanleiding van de klimaatconferentie in Parijs met elkaar afgesproken. We koken, douchen en verwarmen ons huis dan met duurzame warmtebronnen. 

Aanmelden

De gemeente Delft organiseert het symposium met Procap, AM en Stadsruim op donderdag 15 februari 2018, van 13.00 tot 18.00 uur in Theater Bouwkunde in Delft.  Nieuwsgierig geworden? Zet ‘m alvast in uw agenda. Aanmelden kan via www.vangasaf.nu. Meer informatie over de Delftse energiestrategie is te lezen op www.delft.nl/gasvrij.
Terug
zaterdag 23 december 2017 09:31:49 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob