Laatste Nieuws

Werk op kruispunt

 

Vanaf maandag 22 januari wordt de kruising Prinses Beatrixlaan - Van Foreestweg heringericht. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen de werkzaamheden ongeveer acht weken in beslag. 

Het verkeer op het kruispunt neemt toe. Om files te voorkomen wordt de middenberm versmald. Daardoor kan het verkeer sneller de kruising oversteken en verkeer uit andere rijrichtingen krijgen sneller groen licht. Ook worden extra rijstroken voor auto's gemaakt om meer verkeer door te laten bij groen licht, en worden verkeerslichten en lichtmasten vervangen.

Werk op kruispunt

Gevolgen voor verkeer

Om de werkzaamheden uit te voeren, is toegang tot de Ruys de Beerenbrouckstraat voor circa 6 weken afgesloten voor al het verkeer. Alle andere richtingen op de kruising blijven open, in een versmalde vorm. Om de ontsluiting van de Kuyperwijk te behouden, wordt voor autoverkeer de knip op de Kristalweg tijdelijk opgeheven.

Met tijdelijke verkeerslichten wordt het verkeer geregeld en tijdens de spits extra door verkeersbegeleiders begeleid.

 

Kijk voor meer informatie op Delft.nl. Vanaf 15 januari kunt u met vragen ook terecht in Wijkcentrum De Parel aan de Van Beresteynstraat 99, op maandag van 16.00 tot 17.00 uur. U kunt ook contact opnemen met de gemeente Delft.
Terug
vrijdag 12 januari 2018 08:03:39 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob