Laatste Nieuws

Wie wordt de groenste Delftenaar?

 

Wie is de groenste Delftenaar? Dat kunt u helpen bepalen - stem op uw favoriet! 

In mei 2017 startte de zoektocht naar de Groenste Delftenaar van 2017. Delftenaren konden zich toen aanmelden op de Facebookpagina van Delft wordt Groen. Daarna is van alle kandidaten een filmpje opgenomen, waarin zij uitleggen waarom zij denken dat zij de titel Groenste Delftenaar verdienen. Zes Delftenaren dingen mee naar de titel Groenste Delftenaar van 2017: Arnoud Walrecht, Arthur Hilgersom, Henk Tetteroo, Marion Baas, Reinier Goudswaard, Sebastiaan Adamo. Maar wie is het meest enthousiast en bewust bezig met energiebesparing, afval scheiden en meer supergroens? 

Wie wordt de groenste Delftenaar?

Wie is de groenste?

Wie zijn de kandidaten? En waarom denken zij dat zij de titel verdienen? U hoort en ziet hun motivatie op de Facebookpagina van Delft wordt Groen. Arnoud Walrecht vertelt hier hoe hij en zijn gezin energie en CO2-neutraal leven; Arthur Hilgersom is docent IVN, werkt als natuurgids en is initiatiefnemer van Deelstroom Delft; Henk Tetteroo bedacht het persoonlijk duurzaam jaarverslag; Marion Baas heeft alle mogelijkheden aangegrepen om haar huis te isoleren; Reinier Goudswaard wil met innovatieve projecten veel betekenen voor een duurzamere wereld en daarmee anderen inspireren; Sebastiaan Adamo verduurzaamde zijn voormalige studentenhuis, adviseert mensen over duurzame aanpassingen en helpt familie en vrienden met het plaatsen van zonnepanelen.

Stem!

Kijk dus op de Facebookpagina van Delft wordt Groen en breng hier uw stem uit op uw favoriete kandidaat. De deelnemer met de meeste likes wint de verkiezing Groenste Delftenaar 2017. Stemmen kan tot 24 januari. Wethouder Stephan Brandligt reikt op 7 februari de prijs uit aan de winnaar. De prijs bestaat uit een energiecheque ter waarde van € 1.000.
Terug
vrijdag 12 januari 2018 08:14:22 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob