Laatste Nieuws

Activiteit organiseren op Koningsdag?

 

Op vrijdag 27 april is het feest: Koningsdag! Op deze dag bruist Delft. Muziek, dans en kramen; er is van alles te doen. Koningsdag is een feest dat samen wordt gemaakt en gevierd. Wilt u iets organiseren? Lees hier wat u dan moet doen! 

In de (binnen)stad is het op Koningsdag gezellig druk. Dansers en acts op straat, of een straat met kraampjes, en even verderop muziekoptredens. Van belang is wel dat hulpdiensten weten hoe ze, indien nodig, op hun plaats van bestemming kunnen komen. Voor hen is het van belang dat ze weten waar activiteiten plaatsvinden. Daarom worden vooraf alle aanrijroutes in kaart gebracht, voor een gezellige én veilige Koningsdag.

Activiteit organiseren op Koningsdag?

Uiterlijk 15 februari!

Om te kunnen bepalen welke aanrijroutes mogelijk zijn, wil de gemeente weten welke activiteiten op stapel staan. Wilt u iets organiseren op Koningsdag? Laat het de gemeente vóór 15 februari weten.

Hoe?

Hoe u uw activiteit kunt aanmelden en aan welke richtlijnen evenementen moeten voldoen,  leest u op evenementenpagina op Delft.nl. Gebruik daarvoor het speciale aanvraagformulier voor Koningsdag. Let op: uiterlijk op 15 februari - liefst eerder! - moet u uw Koningsdag-activiteit hebben ingediend bij de gemeente!

Wat gebeurt er dan?

De gemeente  toetst uw activiteit aan de  wet- en regelgeving en checkt of u daar een vergunning voor nodig hebt. De gemeente koppelt de bevindingen aan u terug. Het is dus belangrijk dat u de richtlijnen leest. Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen? Bel dan de gemeente via telefoon 14015.
Terug
vrijdag 12 januari 2018 08:17:43 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob