Laatste Nieuws

Nieuw Delft Presenteert!

 

Op zaterdag 3 februari vindt in het stadskantoor de tweede editie van Nieuw Delft Presenteert plaats. Neem een kijkje in de toekomst van dit nieuwe stukje stad. 

Aan bod komen onder meer het Van Leeuwenhoekpark en het voormalige stationsgebouw, maar ook het gebouw Antoni en The Student Hotel. Ook wordt er een tipje van de sluier opgelicht over de plannen voor de buurt Abtswoudse Hof. Projectmanagers, ontwikkelaars en architecten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

In Nieuw Delft worden op verschillende plekken appartementen en woningen gerealiseerd. U kunt als ondernemer aan de slag of een droomwoning bouwen op een eigen kavel. Op Nieuw Delft Presenteert kunt u zich laten informeren over diverse actuele woon- en werkmogelijkheden.

Nieuw Delft Presenteert!

Duurzaamheid

U komt meer te weten over het actuele kavelaanbod en zelf bouwen en u kunt vragen stellen aan zelfbouwers in Nieuw Delft. Projectmanagers vertellen hoe duurzaam Nieuw Delft wordt en u krijgt de kans om te brainstormen over tijdelijke initiatieven op plekken waar nu nog niet op gebouwd wordt. Er zijn diverse maquettes en u kunt met een speciale bril op virtueel door het toekomstige Nieuw Delft lopen.

Van 11.00 tot 16.00 uur

Aanmelden hoeft niet. De deuren van het stadskantoor aan het Stationsplein 1/Coenderstraat gaan open om 11.00 uur en sluiten om 16.00 uur. 
Terug
vrijdag 19 januari 2018 09:33:04 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob