Laatste Nieuws

All you can eat restaurant Les Cayes Ypenburg wordt All you can eat Japans restaurant KYOJU.

 

Velen op Ypenburg (en daarbuiten)  kennen restaurant Les Cayes aan de Plesmanlaan 178. Menigeen heeft daar meerdere malen voortreffelijk gegeten en genoten van de kostelijke Chinese koude en warme gerechten. Eigenares Rachel Wang en haar compagnon vinden het nu tijd worden voor iets anders. Het wordt een  Japans restaurant waar onbeperkt Sushi en grill gerechten  worden geserveerd. Van 28 tot en met 31 januari wordt de keuken verbouwd en de zaak is dan ook gedurende die tijd gesloten. 

Donderdag 1 februari gaat het restaurant weer open onder een andere naam: KYOJU. Dat betekend: GENIETEN,  en dat is nu juist wat Rachel en haar compagnon Feng de bezoekers weer gaan bieden: Genieten van onbeperkt heerlijke gerechten uit de Japanse keuken, met veel zorg en liefde voor het vak bereid door de ervaren koks. Ook afhalen is mogelijk. 

Door Dick Muijs

Er gaat wel iets veranderen:  geen lopend buffet meer zoals voorheen, de bezoekers kunnen aan tafel de bestelling opgeven en die wordt aan tafel gebracht. Rachel heeft er alle vertrouwen in dat dit nieuwe concept een succes gaat worden.  Zij biedt als kennismaking de bezoekers een mooie dinerkorting aan: vijftien procent korting op de basisprijs van € 24.50 tot 1 april.Deze korting is de hele maand februari geldig.

 

Restaurant KYOJU is zes dagen van de week  geopend. Op maandag zijn zij gesloten.  Ook voor de lunch kun je vanaf 1 februari terecht. Ook hierbij tot 1 april een gratis frisdrank, bier of wijn. Kijk binnenkort eens op de nieuwe site www.kyoju.nl wat voor mogelijkheden er zijn.  Ook voor grote gezelschappen is Restaurant KYOYU  bij uitstek geschikt .

 

Er is in dit gezellig  en sfeervol ingerichte restaurant aan de Plesmanlaan 178 op Ypenburg plaats voor ongeveer 150 personen.  Voor reserveringen en informatie : 070-415 9601 info@kyoju.nl




Terug
dinsdag 30 januari 2018 10:05:03 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob