Laatste Nieuws

Klimaatworkshop

 

Het klimaat verandert, het weer wordt extremer. Om na te denken over hoe we Delft klimaatbestendig kunnen maken, organiseert de gemeente op 13 februari een klimaatworkshop. 

De gemeente doet onderzoek naar de gevolgen van klimaatverandering in Delft. Tijdens de klimaatworkshop worden de resultaten van het onderzoek toegelicht en komt aan de orde hoe we samen Delft meer klimaatbestendig kunnen maken. Het ontwerpbureau De Urbanisten organiseert de workshop samen met de gemeente. Met als insteek: het verbeteren van de leefbaarheid in Hof van Delft.

Klimaatworkshop

Riool aanpassen

De gemeente gaat de komende tijd aan de slag met de riolering de wijk Hof van Delft. Daarbij neemt de gemeente ook maatregelen om het riool aan te passen op klimaatveranderingen. Zelf kunt u ook een bijdrage leveren door uw eigen terrein klimaatbestendig te maken. Denk aan meer groen in uw tuin en minder tegels. In de klimaatworkshop kunnen deelnemers hierover van gedachten wissen.

Aanmelden

De workshop voor Hof van Delft vindt op 13 februari van 18.45 tot 21.00 uur. U kunt zich aanmelden met dit aanmeldformulier. Ook als u wilt meedenken en niet naar de workshop kunt komen, kunt u zich via deze link opgeven.

Kijk voor meer informatie op de gemeentelijke webpagina's delft.nl/klimaat en Delft wordt Groen.
Terug
vrijdag 2 februari 2018 08:44:22 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob