Laatste Nieuws

Op naar 39 raadsleden

 

Op 21 maart kiest Delft een nieuwe gemeenteraad. 

De komende weken besteedt @Delft daar aandacht aan, onder meer door fractievoorzitters over Delftse thema’s aan het woord te laten. Wat voor Delft hebben zij voor ogen, en in welke mate is dat ook úw Delft?

Meer daarover kunt u trouwens ook te weten komen tijdens een tweetal stadsdebatten op 12 maart, in Theater de Veste – van 18.00-19.00 uur (ook live te volgen via Radio West) en van 20.00-22.00 uur (ook live te volgen via Stadsradio Delft).

Op naar 39 raadsleden

Ook is er op 19 maart een politiek ondernemersdebat in het Stadskantoor. Dan wordt ook bekend gemaakt wie is gekozen tot 'beste gemeenteraadslid' - iedereen kan eenmaal stemmen. Dit debat met de verkiezing tot beste raadslid wordt georganiseerd door VNO-NCW Delft en MKB Delft, samen met ondernemersmagazine Delft.business. Wel graag vooraf aanmelden voor het politiek ondernemersdebat.

Uitgebreid

Doordat Delft is gegroeid, wordt de raad uitgebreid met twee zetels: na de verkiezingen komen 39 Delftenaren in de gemeenteraad, tegenover 37 nu.

 

 

Houd voor meer informatie ook de website van de gemeenteraad in de gaten. Op de site van de gemeente vindt u ook meer (praktische) informatie.
Terug
vrijdag 9 februari 2018 09:08:54 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob