Laatste Nieuws

Verkiezingsdebat

 

Op maandag 12 maart gaan de lijsttrekkers van de politieke partijen in Theater de Veste met elkaar in debat over aansprekende Delftse thema’s. Het moment om u nog eens goed te laten informeren.

De debatten worden georganiseerd en rechtstreeks uitgezonden door Omroep West en Stadsradio Delft. Iedereen is van harte welkom in het theatercafé van Theater de Veste om de uitzendingen bij te wonen en vragen te stellen.

Verkiezingsdebat

Omroep West

Omroep West zendt vanaf 16.00 uur live uit vanuit het theater, met als hoogtepunt tussen 18.00 en 19.00 uur het lijsttrekkersdebat. De presentatie is in handen van Tjeerd Spoor en Maarten Brakema.

Stadsradio Delft

Later op deze avond van 20.00 tot 22.00 uur debatteren de tien lijsttrekkers van de Delftse politieke partijen onder leiding van Frans van Rijnswou en Aat Snaterse van Stadsradio Delft. Niet alleen kunnen de politici hun standpunten duidelijk maken, maar ook debatteren met hun opponenten.

Frequenties

Omroep West is via de ether te beluisteren via 89.3 FM, DAB+ en online via Omroepwest.nl en de gratis Omroep West app. Stadsradio Delft zendt uit op 106.3 FM, op 92.9 MHz op de Delftse kabel en is ook te beluisteren via de website.
Terug
vrijdag 9 maart 2018 08:04:07 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob