Laatste Nieuws

Ondernemersdebat

 

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen vindt er op maandag 19 maart van 17.00 tot 19.00 uur in het stadskantoor Delft aan het Stationsplein 1 een politiek ondernemersdebat plaats.

Onder leiding van Nico Jouwe en Miriam Notten gaan alle politieke partijen in Delft met elkaar in debat over ondernemen in Delft. Iedereen is van harte welkom, ook de raadsleden van Delft.

Politiek is relevant, ook voor ondernemers. Dat is de boodschap die organisatoren VNO-NCW Delft en MKB Delft in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen over willen brengen. Zo brachten zij, samen met een groot aantal Delftse ondernemersverenigingen, een manifest uit waarin zij hun visie en ideeën voor het stimuleren van het ondernemersklimaat onder de aandacht brengen.

Ondernemersdebat

Bewustzijn

Joris Kleinveld, voorzitter VNO-NCW: “Een politiek ondernemersdebat past uitstekend in onze plannen om politiek bewustzijn onder de aandacht te brengen. Door het debat te combineren met de lancering van het voorjaarsnummer van Delft.business verwachten we zo’n tweehonderd ondernemers en andere geïnteresseerden naar het stadskantoor te kunnen trekken.”

Aanmelden

Tijdens de bijeenkomst wordt ook bekendgemaakt welk gemeenteraadslid het de afgelopen vier jaar volgens de ondernemers het beste heeft gedaan. U kunt zich nu aanmelden voor de avond.
Terug
zaterdag 17 maart 2018 08:40:39 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob