Laatste Nieuws

Profiteer nu van de leuke aanbiedingen bij van Rijt Optiek in Winkelcentrum Ypenburg!

 

De komende weken wordt er in Winkelcentrum Ypenburg door de winkeliers een strippenkaartactie gehouden voor de klanten met vele leuke aanbiedingen en bovendien maakt u kans op het winnen van één van de mooie prijzen.

Van Rijt Optiek doet daar ook aan mee met twee mooie acties. Eigenaar Turkan van Rijt-Tozen  geeft maar liefst 30% korting bij aanschaf van een complete bril, én de actie één maand gratis contactlenzen bij aanschaf van een halfjaarpakket contactlenzen.  Beslist de moeite waard dus om de zaak te bezoeken en  vragen naar de voorwaarden.

Door Dick Muijs.

Profiteer nu van de leuke aanbiedingen bij van Rijt Optiek in Winkelcentrum Ypenburg!

Bij nan Rijt Optiek  zijn er nog meer interessante acties, zoals kinderbrillen inclusief voorraadglazen vanaf 89 euro, U kunt uw ogen  laten opmeten, en zijn vele soorten contactlenzen verkrijgbaar, droge ogen onderzoek is mogelijk, bovendien kunt u er pasfoto’s laten maken.

U wordt op prettige wijze ontvangen door Turkan  van Rijt-Tozen in haar sfeervolle winkel. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij haar hoog in het vaandel. Zij luistert naar uw vragen en opmerkingen, en probeert daar op zeer professionele en deskundige wijze op te antwoorden.  Elke klant krijgt persoonlijke aandacht  en daardoor levert zij maatwerk van de hoogste graad. Van Rijt Optiek staat voor betaalbare oogmode voor jong en oud. Op de website www.vanrijtoptiek.nl staan uiterst lovende reacties van bezoekers  aan de winkel.  Als u verzekerd wil zijn van optimale service en hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs gaat u in het vervolg naar van Rijt Optiek, Oude Kustlijn 103. Winkelcentrum Ypenburg. De koffie staat klaar!                                                                                                                                                   

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 9.30 -18.00 uur, zaterdag van 9.30 -17.00 uur. Maandag en zondag gesloten. Email: welkom@vanrijtoptiek.nl

Bijlage: Foto winkel
Terug
donderdag 5 april 2018 08:35:42 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob