Laatste Nieuws

Omgevingsplan in de (mee)maak

 

Er is een nieuw Omgevingsplan in de maak voor The Green Village. Met regels over de leefomgeving. Welke regels? Daar kan iedereen over meedenken. Op 17 april is er weer een bijeenkomst.

The Green Village en de gemeente experimenteren met het versneld mogelijk maken van duurzame innovaties. Hiervoor maken zij samen met bewoners en andere geïnteresseerden een flexibel Omgevingsplan. Dit plan bevat regels, onder meer over veiligheid, milieu en bouwen. Op 17 april kan iedereen daarover meedenken. The Green Village en de gemeente gaan dan graag in gesprek over de verdere invulling van het concept Omgevingsplan.

Omgevingsplan in de (mee)maak

Concept Omgevingsplan

Dit is niet de eerste bijeenkomst; er zijn er al drie geweest. Die bijeenkomsten hebben flink wat input opgeleverd. Zo is aan de hand van twee voorbeelden van experimenten gesproken over welke regels in zo’n plan moeten worden vastgelegd en waar je ruimte laat voor innovatie. Dit hebben The Green Village en de gemeente verder uitgewerkt in het concept Omgevingsplan. De inhoud van dit plan staat nog niet vast; het concept vormt een basis om verder te praten met elkaar.

Meedenken?

Wilt u meedenken over en bijdragen aan het Omgevingsplan? Meld u aan voor de bijeenkomst op 17 april door een e-mail te sturen naar omgevingswet@delft.nl. Vanaf 14 april kunt u het concept Omgevingsplan ook bekijken op www.delft.nl/thegreenvillage. Ook vindt u daar korte verslagen van de vorige drie bijeenkomsten. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u de locatiegegevens en meer inhoudelijke informatie over de avond. De bijeenkomst is van 19.30-21.45 uur.
Terug
zaterdag 14 april 2018 07:56:55 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob