Laatste Nieuws

Verwonderen? Meedoen!

 

Delft heeft een nieuw kindertheaterfestival: op zondag 22 april is tussen 11.00 en 17.00 uur is de eerste editie van het BuytenBeleef Festival bij Stadsboerderij en Waterspeeltuin BuytenDelft.

Kinderen tussen twee en twaalf jaar kunnen zich verwonderen bij tal van bijzondere voorstellingen of meedoen aan uitdagende activiteiten. Het BuytenBeleef Festival biedt theater, techniek en muziek op een groene buitenlocatie.

Ga mee op een muzikale reis langs wilde dierengezinnen. Treed binnen in de wereld van beweging en uitvindingen van kluizenaar Movo (foto). Ga op expeditie met het Groene Mannetje.  

Verwonderen? Meedoen!

Kun je je blauw gras voorstellen? Welk dier schuilt er in jóu? Je komt het allemaal te zien en te weten tijdens het BuytenBeleef Festival. Ook Delftse partijen doen mee. Zoals Withlof met improvisatietheater. De VAK komt met een doe-ook-mee-musical. Verder zijn er waterdrums, worden er rare vogels geproduceerd, is er een vossenjacht, kun je bouwen aan een windmolentjespark, een vogelhuisje van afvalmateriaal maken.

 

Entree bedraagt 7,50. Kijk voor meer informatie én het volledige programma op Buyten Delft.nl.
Terug
zaterdag 14 april 2018 08:02:28 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob