Laatste Nieuws

Koningsdag

 

Op donderdag 26 en vrijdag 27 april kleurt Delft oranje! De stad bruist deze dagen met muziek, dans en kramen, er is van alles te doen. Bekijk het volledige programma van Koningsnacht en Koningsdag op koningsdag-delft.nl. Dan bent u helemaal op de hoogte.

Op Koningsdag is er een rommelmarkt in de binnenstad. In Delft is geen vrijmarkt, u mag dus niet zomaar ergens met uw spullen op straat gaan zitten. Dit mag alleen op locaties die door de politie en brandweer zijn aangewezen. Zo blijven de doorgangsroutes voor bezoekers en hulpdiensten goed bereikbaar.

Koningsdag

Tweedehands spullen mag u verkopen op de volgende locaties:

Bekijk ook de plattegrond met locaties. Wilt u nieuwe spullen verkopen? Dan kunt u een kraam huren via demarktmeesters.nl. 

Koningsdagkermis

Van 25 april tot en met 29 april is er kermis op de Paardenmarkt.

Parkeren Paardenmarkt

Vanwege de kermis kunt u niet op de Paardenmarkt parkeren van dinsdag 24 april vanaf 6.00 uur tot maandag 30 april 14.00 uur. Met een parkeervergunning of bezoekersvergunning voor gebied B kunnen bewoners (en hun bezoekers) van de binnenstad tijdens de kermis parkeren op:

Bedrijven met een 5-daagse vergunning kunnen van maandag 23 april tot en met vrijdag 27 april parkeren op alle parkeerplaatsen voor vergunninghouders in gebied B.
Terug
vrijdag 27 april 2018 06:46:49 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob