Laatste Nieuws

Crowdfunden voor je buurt!

 

Heel veel Delftenaren zetten zich in om Delft leuker te maken. En hoe krijgen ze de financiering daarvoor rond? Eén van de mogelijkheden is crowdfunding. Op 29 mei houdt Voor je Buurt, in samenwerking met de gemeente, hier een workshop over.

Voordijkshoornaren die een levensreddende City AED voor hun buurt aanschaffen. Molen de Roos die in het licht wordt gezet. Een mozaïekmuur realiseren in de speelplek aan het Achterom. De bouw en inrichting van schilder- en keramiekateliers bij De VAK/OPEN. Het kon of kan allemaal van start gaan dankzij succesvolle crowdfundingcampagnes

Crowdfunden voor je buurt!

Hebt u ook een goed idee om Delft leuker te maken? En wilt u daarvoor campagne voeren om geld, hulp en materiaal in te zamelen? Wilt u binnen een half jaar starten om uw initiatief te crowdfunden en kans maken op een gemeentelijke (matchfunding)bijdrage van € 2.000, of meer weten over de mogelijkheden van crowdfunding? Meld u dan aan voor crowdfundingworkshop van Voor je Buurt op 29 mei, van 19.00-21.30 uur.

De workshop wordt in samenwerking met de gemeente georganiseerd. Wel graag vooraf (uiterlijk 27 mei) aanmelden. Er wordt dan contact met u opgenomen.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de site van Voor je Buurt.
Terug
zaterdag 12 mei 2018 07:54:06 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob