Laatste Nieuws

Aardgasvrij: denk mee!

Vanaf 2050 gebruiken we geen aardgas meer in Nederland. Wat betekent dat voor Delft? Daarover wil de gemeente graag in gesprek met bewoners, bedrijven, organisaties en verenigingen.

Wat is úw beeld bij een aardgasvrij Delft? Welke kansen ziet u - of zorgen heeft u? En hoe is een duurzame warmtevoorziening mogelijk? Er worden drie bijeenkomsten georganiseerd, telkens van 19.00 tot 22.00 uur.
De data zijn woensdag 23 mei, dinsdag 19 juni en maandag 3 september.
Tijdens de bijeenkomsten werken de deelnemers met elkaar aan de uitgangspunten voor een aardgasvrij Delft. In elke bijeenkomst gaan deelnemers een stap verder en werken ze op een interactieve manier aan de uitgangspunten die ze samen belangrijk vinden. 

Aardgasvrij: denk mee!

Aanmelden

U kunt zich voor de bijeenkomsten aanmelden met een e-mail naar adviesruimte@delft.nl, onder vermelding van 'aardgasvrij Delft'. De gemeente waardeert het als u naar alle drie de bijeenkomsten komt. Ongeveer een week voor de bijeenkomsten ontvangt u de agenda, exacte tijden en locatie. 

Warmteplan

Samen met de stad werkt de gemeente de komende jaren aan een warmteplan. De resultaten van de drie bijeenkomsten worden daarin meegenomen. In het warmteplan komt onder meer te staan hoe huurders en woningeigenaren van het aardgas afkomen, wat het beste moment is en in welke wijken het beste begonnen kan worden. Vaststelling van het Warmteplan is gepland in 2021.  
Terug
vrijdag 18 mei 2018 09:17:10 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob