Laatste Nieuws

Nieuwe website voor Delftse gemeenteraad

 

De website van de Delftse gemeenteraad is verbeterd en daarmee overzichtelijker, toegankelijker en beter doorzoekbaar geworden.  De homepage is nu voorzien van zogenoemde toptaken. Dit zijn de onderdelen van de website die het meest worden aangeklikt.

Op deze plek kunt u snel naar de nieuwsberichten, vergaderingen en ingekomen stukken. Meest in het oog springende onderdeel is de zoekbalk. De nieuwe zoekfunctie toont standaard de meest recente resultaten, maar u kunt ook filteren op relevantie en periodes.

Nieuwe website voor Delftse gemeenteraad

Automatisch aanpassen

De nieuwe website heeft een zogenoemd  ‘responsive design’ gekregen. Dit betekent dat de lay-out van de website zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm van bijvoorbeeld een tablet of smartphone.

Ingekomen stukken

Ook de lijst met ingekomen stukken ziet er anders uit. Dit is geen lijst meer, maar een zoekpagina die standaard alle ingekomen stukken van de afgelopen zeven dagen toont. Wilt u de ingekomen stukken zien, dan moet u via de zoekopdracht ‘ingekomen stukken’ zelf zoeken en filteren op een periode.  
Terug
zaterdag 2 juni 2018 08:40:55 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob