Laatste Nieuws

IFoT: prove it, proef ’t

 

Het IFoT, het driedaagse International Festival of Technology van 6 t/m 8 juni, is een mooie gelegenheid om de TU Delft op een andere manier te leren kennen.

Alle Delftenaren zijn welkom bij de openingsshow: Three Tastes of Technology op woensdag 6 juni om 16.30 uur in het Auditorium. Ook zijn er verschillende tours die deuren opent die normaal gesloten zijn – wat gebeurt er allemaal in de gebouwen van de TU Delft? Open de deuren met de Space Campus Tour, de Green Village Tour of de Evening Tour!

IFoT: prove it, proef ’t

Prove it

In een typische talkshowsetting met muziek en filmpjes zullen Ronald Giphart, Julia Cramer en Daniel Poolen samen optreden onder leiding van comedian Pep Rosenfeld. Zij vertegenwoordigen meteen de drie technologie-thema's van dit jaar: robotica (zo maakt Giphart gebruik van Artificial Intelligence bij het schrijven), quantum en circulaire economie.

Proef ’t

Beproef met vrienden de Quantum Escape Room of kom gewoon samen genieten van de muziek en een hapje en een drankje in het pop-up restaurant van de Delftse chefkok Yuri Verbeek. Ooit al eens kamerplanten gegeten of garnalen die zijn opgewarmd in een wasmachine – wie durft? En natuurlijk is er ook steengoede muziek, van bijvoorbeeld DeWolff, Chagall en Pitou.

 

Kijk op ifot-delft.com  voor het volledige programma.
Terug
zaterdag 2 juni 2018 08:49:37 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob