Laatste Nieuws

Wateroverlast, wat nu?

 

Er is sprake van een extreme weersituatie met hevige regenval, met plaatselijk wateroverlast tot gevolg. Ook de komende dagen kunnen er lokaal piekbuien blijven vallen.

Wilt u wateroverlast melden door hoog water op straat? Belt u dan de gemeente Delft via 14015 of meld het digitaal.  U kunt ook de Buitenbeter-app gebruiken of de brandweer bellen. Op de website van de brandweer leest u meer informatie over wat u kunt doen bij wateroverlast.

Wilt u overlast melden als gevolg van hoog water in sloten of wilt u dode vis melden? Dan kunt u terecht bij het Hoogheemraadschap van Delfland via (015) 260 81 08 of via e-mail loket@hhdelfland.nl.  

Wateroverlast, wat nu?

Bergingen

Om het watersysteem te ontlasten en om ervoor te zorgen dat het water uit Westland en Midden-Delfland kan blijven worden afgevoerd, heeft het Hoogheemraadschap van Delfland calamiteitenbergingen ingezet. 

Mobiele pomp

Verder heeft het hoogheemraadschap een mobiele pomp geplaatst in Vlaardingen om extra water te kunnen wegpompen. Op de website van het Hoogheemraadschap Delfland leest u meer informatie hierover.
Terug
zaterdag 2 juni 2018 08:54:55 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob