Laatste Nieuws

Verkeersknip en coalitieakkoord

 

De commissie Algemeen heeft  op dinsdag 12 juni onder meer de evaluatie van de verkeersknip Kristalweg op de agenda staan. Op woensdag 13 juni is er een raadsvergadering. Dan kunnen alle fracties reageren op het nieuwe coalitieakkoord.

De commissie bespreekt op 12 juni onder meer het voorstel om de vragenronde na insprekers uit de commissieverordening te schrappen en de laatste bestuurlijke stand van zaken in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. In de agenda leest u wat er deze avond nog meer wordt besproken.

Verkeersknip en coalitieakkoord

Coalitieakkoord

Op woensdag 13 juni is er een raadsvergadering. Alle fracties  krijgen de kans om te reageren op het nieuwe coalitieakkoord van GroenLinks, STIP, D66, VVD en Pvda. Voorafgaand aan het debat neemt de raad afscheid van de wethouders Aletta Hekker, Ferrie Förster, Lennart Harpe en Raimond de Prez.

Nieuwe ploeg

De nieuwe wethoudersploeg die in deze vergadering wordt benoemd, bestaat naast blijvend wethouder Stephan Brandligt (GroenLinks) uit Bas Vollebregt (STIP), Martina Huijsmans (D66), Hatte van der Woude (VVD) en Karin Schrederhof (PvdA).  Als de raad instemt met deze kandidaten, ruilt Martina Huijsmans haar raadszetel in voor een plek aan de collegetafel. Haar opvolger in de fractie van D66 zal ook in deze raadsvergadering worden geïnstalleerd.

Bijwonen of webcast

De raadsvergadering begint 20.00 uur en wordt gehouden in het stadhuis op de Markt. U kunt alle vergaderingen bijwonen of thuis via de webcast bekijken.
Terug
zaterdag 9 juni 2018 07:37:38 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob