Laatste Nieuws

Inloopavond Prinsenhof en Sint Agathaplein

 

Op maandag 2 juli is er in de Waalse kerk een inloopavond over de toekomstvisie op Museum Prinsenhof Delft en het Sint Agathaplein. U kunt tussen 19.00 en 21.00 uur vrij binnenlopen.

Het historische gebouwencomplex van Museum Prinsenhof Delft staat in de top 100 van belangrijkste monumenten in Nederland. Om ook in de toekomst het verhaal van Oranje, Delfts blauw en Vermeer te kunnen vertellen, is er een ruimtelijke ontwikkelingsvisie Museum Prinsenhof Delft en het Sint Agathaplein gemaakt. De visie staat nog niet vast, maar geeft een beeld van de mogelijkheden.

Inloopavond Prinsenhof en Sint Agathaplein

Geef uw mening

Wilt u uw mening geven? Op 2 juli kunt u in de Waalse kerk aan het Sint Agathaplein (ingang Prinsenhof) terecht om de tekeningen te bekijken. Er wordt ook uitleg gegeven. Uw opmerkingen en ideeën worden meegegeven aan de gemeenteraadsleden om ze te helpen in het nemen van een besluit. Dat besluit vindt naar verwachting in het najaar plaats.

Digitaal doorgeven

U kunt uw mening ook digitaal doorgeven: vanaf 25 juni vindt u de digitale enquête op delft.nl/prinsenhof. De enquête wordt ook verspreid via de facebookpagina van de gemeente. Wilt u meer weten? Kijk op bovenstaande webpagina of stuur een e-mail naar de projectleider: hschouwenaars@delft.nl
Terug
zaterdag 23 juni 2018 07:15:40 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob