Laatste Nieuws

Pas vol voordeel

 

Tip voor wie dit jaar in Delft blijft tijdens de vakantie: de Delftpas biedt ook veel vakantievoordeel voor de thuisblijver.

Een bezoek aan de Nieuwe Kerk en genieten van het prachtige uitzicht vanaf de toren. Of naar Art Nouveau in Museum Prinsenhof. Of naar De Porceleyne Fles. Met de Delftpas gaan deze deuren voor je open – helemaal gratis. Ook een bezoek aan het Vermeercentrum is helemaal gratis met de Delftpas.

Pas vol voordeel

Standaard 750x voordeel

Ook in de regio valt veel Delftpasvoordeel te halen. Van gratis entree voor Duinrell tot een gratis rondvaart met een fluisterboot in Schiedam. In totaal biedt de Delftpas het hele jaar door ruim 750 voordeelacties. En dat is nog exclusief lastminute-, maand- en seizoensvoordeel. Om alvast een tipje van de sluier daarover te lichten: 50 procent korting op een concert van het Delft Chamber Music Festival bijvoorbeeld…

Altijd voordelig

Nog een laatste tip voor wie dit jaar in Delft blijft tijdens de vakantie: hou de @Delft in de gaten de komende weken! Want je vindt er elke week een verrassende dan wel bijzondere dan wel lekkere dan wel avontuurlijke maar altijd voordelige Delftpasaanbieding in. Prettige vakantie!

 

Kijk voor meer informatie op de site of de Facebookpagina van de Delftpas. Pas bestellen? Na bestellen ontvang je de pas binnen 5 werkdagen thuis. Dus bestel snel als je in de vakantie op pad wilt in (de regio) Delft!
Terug
vrijdag 13 juli 2018 08:50:06 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob