Laatste Nieuws

Burendag op 22 september

 

De vierde zaterdag van september is het Burendag, een jaarlijks terugkerend feestje in de buurt en met de buren. Ook in Delft wordt Burendag gevierd. Initiatieven aanmelden kan nog.

Samen groen aanleggen rondom een jeu-de-boulesbaan. Gezellig eten met de buren. Of samen in beweging komen. Of de straat met elkaar opfleuren. Of een buurtontbijt op ‘nieuwe grond’. Of met elkaar Oudhollandse spellen spelen. Dit zijn enkele Burendag-initiatieven die in Delft zijn aangemeld. Het idee achter Burendag is: als je je buren ontmoet en je je met elkaar inzet voor je buurt, wordt je buurt leuker, socialer en veiliger.

Burendag op 22 september

Maximaal € 400

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met de komende Burendag op 22 september wil het Oranje Fonds mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom is het mogelijk als buurt een aanvraag tot maximaal € 400 in te dienen bij het Oranje Fonds om uw Burendag-initiatief (als particulier of als organisatie) te kunnen uitvoeren. En wie vóór 1 september een activiteit aanmeldt, ontvangt (zolang de voorraad strekt) een Burendag feestpakket.

Kijk voor meer informatie op Burendag.nl.
Terug
vrijdag 13 juli 2018 09:00:58 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob