Laatste Nieuws

Aanbieding Delftpas om in te lijsten

 

Je hoeft niet helemaal naar Volendam te gaan om je in klederdracht uit te dossen en daarmee op de foto te gaan. Dat kan ook gewoon in Delft – en in een typisch Delftse klederdracht. Leuk voor toeristen, én voor trotse Delftenaren. En met de Delftpas kan dat tot en met 31 augustus nu heel voordelig!

Something Extra heeft tijdelijk een Delftpas-aanbieding om in te lijsten. Je kunt er een bijzondere fotoshoot laten maken. Kies voor een kostuum in Delfts blauw of laat je omtoveren tot Vermeers ‘Meisje met de Parel’ – gegarandeerd schitterende foto’s. Dus, zoek je een nieuwe foto voor op de schoorsteenmantel of wil je de herinnering aan een speciale gelegenheid vastleggen? Laat dan een fotoshoot maken bij Something Extra. 

Aanbieding Delftpas om in te lijsten

Tot en met 31 augustus met 25 procent korting met de Delftpas – geen € 25 maar € 18,75 per persoon. Je krijgt vrije keuze uit alle kostuums, van top tot teen styling, een uitgebreide fotoshoot binnen, en als extraatje krijg je deze zomer ook – als mogelijk/gewenst – een fotoshoot buiten. En iedereen krijgt een groeps- en solofoto mee.

 

Kijk voor meer informatie of reserveren op www.somethingextra.nl. Meer weten over de Delftpas: www.delftpas.nl.
Terug
vrijdag 27 juli 2018 09:18:48 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob