Laatste Nieuws

Dagje Delft(pas)

 

Met dit mooie weer is Delft een prachtige stad om er de toerist uit te hangen. En met de Delftpas doe je dat nog eens heel erg voordelig – reken maar!

De straten zijn druk, maar in de fluisterstille canalhopper is het heerlijk rustig en bekijk je Delft met andere ogen. Kijk, de Waag – en daar, de gerestaureerde scheve Jan! Met de Delftpas canalhop je met 25 procent korting, en betaal je geen € 40, maar € 30.

Delft is natuurlijk de stad van Vermeer, de schilder van ‘Meisje met de Parel’. Wat is zijn levensverhaal, wat deed hij met de verf die hij gebruikte, en zitten er (liefdes)boodschappen in zijn schilderijen? Ja! En in het Vermeercentrum kom je daar alles over te weten. Entree betalen? Welnee, met de Delftpas betaal je geen € 9 maar € 0 entree.

Dagje Delft(pas)

Grachten bevaren, Vermeer gezien, daar krijg je trek van. Tijd voor een lunch. Die kost gauw € 8, maar bij ’t Walletje hoef je als Delftpashouder maar 75 procent van je lunch (excl. drinken) af te rekenen en betaal je € 6.

Zo’n dagje Delft(pas) biedt je dus € 21 voordeel, ofwel: ruim 36 procent. En er zijn ruim 750 Delftpasaanbiedingen! Kijk voor meer voordeel of meer informatie op de site of de Facebookpagina van de Delftpas.
Terug
vrijdag 3 augustus 2018 08:32:32 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob