Laatste Nieuws

Wat past waar ’t best?

 

Evenementen hebben elk een eigen karakter, sfeer en (on)mogelijkheden. Dat geldt ook voor evenementenlocaties in Delft. Wat past nu het beste op welke locatie? De gemeente wil samen met de stad zogenoemde locatieprofielen opstellen voor evenementenlocaties in de binnenstad.

Eerder konden Delftenaren zich uitspreken over de Markt, de Beestenmarkt en Bastiaansplein/Vesteplein als evenementenlocatie. En wat past nu op het Doelenplein, het Heilige Geestkerkhof, de Burgwal en de Brabantse Turfmarkt... – wat vindt ú?

Wat past waar ’t best?

Samen met de stad

De gemeente wil de profielen voor deze locaties graag samen met de stad maken. De profielen kennen een ‘harde’ en een ‘zachte’ kant. De ‘harde’ kant gaat onder meer over vastgestelde geluidsnormen en veiligheidsrichtlijnen. Die staan vast. Voor de ‘zachte’ kant kunt u denken aan sfeer, cultuur, gevoel en identiteit van de plekken en het type evenement dat daarbij zou passen. De gemeente is benieuwd naar uw ideeën over de ‘zachte kant’ voor de invulling van evenementenlocaties.


Wilt u uw mening geven over de locaties Doelenplein, Heilige Geestkerkhof, Burgwal en Brabantse Turfmarkt? Vul de online enquête in. Dat kan nog tot 20 augustus.
Terug
vrijdag 10 augustus 2018 06:38:26 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob