Laatste Nieuws

Cruyff Court in Kuyperwijk?

 

De gemeente is op zoek naar een mogelijke locatie voor een Cruyff Court in Delft. Het grasveld tussen de Van de Lelystraat en de Van Groenewegenstraat in de Kuyperwijk lijkt een prima locatie. De gemeente heeft buurtbewoners uitgenodigd hierover in gesprek te gaan.

Spelen en bewegen is belangrijk voor kinderen. De Johan Cruyff Foundation stimuleert dat met Cruyff Courts – kleine voetbalvelden van kunstgras (28 bij 42 meter) in wijken, waar (buurt)bewoners zich sportief kunnen uitleven. De gemeente is samen met de Johan Cruyff Foundation en Delft voor Elkaar op zoek gegaan naar een mogelijke locatie voor een Cruyff Court in Delft. En er zit beweging in de zoektocht: het grasveld tussen de Van de Lelystraat en de Van Groenewegenstraat in de Kuyperwijk lijkt een prima locatie.

Cruyff Court in Kuyperwijk? De gemeente heeft buurtbewoners uitgenodigd om hierover in gesprek te gaan: past een Cruyff Court in de wijk, wat is nodig om het veld goed te gebruiken en hoe kan eventuele overlast voorkomen worden? Zij zijn uitgenodigd om daarover mee te praten op maandag 3, en dinsdag 11 september van 15.30-17.15 uur bij de koffiebus van Delft voor Elkaar, die dan aan het Van Foreestplein staat. Wie mee wil praten kan dat ook doen door een digitale vragenlijst in te vullen vóór 17 september.


Terug
vrijdag 31 augustus 2018 07:10:59 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob