Laatste Nieuws

XXL Delftpasaanbiedingen bij Theater de Veste

 

Theater de Veste biedt Delftpashouder sinds de introductie van de Delftpas kortingen aan. Vanaf deze maand gaat het theater nog nauwer samenwerken met de Delftpas. ‘De Delftpas geeft ons de mogelijkheid om extra publiek binnen te krijgen, waarbij we zelf aan de knoppen kunnen blijven draaien.’

Op 20 september begint Theater de Veste met de maandelijkse XXL Delftpasaanbieding: Delftpashouders betalen dan geen € 19,50 maar € 12,50 voor de voorstelling Janus (Foto: Jaap Reedijk) van de Delftse cabaretier en Volkskrant-columnist Jasper van Kuijk. “En daar zit ook nog een pauzedrankje bij”, zegt Jasper Weck van Theater de Veste.

XXL Delftpasaanbiedingen bij Theater de Veste

“We bieden vrijwel altijd Delftpaskorting op de entreeprijs van voorstellingen, want we willen ook mensen met een smallere beurs bereiken en bedienen. Daarom gaan we Delftpashouders – en trouwens ook de Rotterdampashouders – nu elke maand een aanbieding doen die te mooi is om te missen.”

Drempelverlagend

In de afgelopen jaren heeft Weck gemerkt dat de Delftpas drempels voor bezoekers kan helpen verlagen. “Een voorbeeld: we bieden Delftpashouders aan om in ons theater zondagochtendconcerten te bezoeken – lange tijd gratis en nu tegen een minimale bijdrage voor de koffie of thee. Pashouders, zowel uit Delft als uit Rotterdam, komen daar graag op af, op vertoon van hun pas. Mooi om te zien! Het voordeel van de Delftpas werkt, is drempelverlagend.”

Wederzijds winst

Weck kijkt wel eens met enige jaloezie naar Rotterdam, waar de Rotterdampas een begrip is. “Ik zou het gaaf vinden als de Delftpas dé pas wordt om Delft te ontdekken. Dat staat of valt natuurlijk met het aantal aanbiedingen van de Delftpas in eigen stad. Meedoen aan de Delftpas biedt wederzijds winst: meer aanbieders kunnen de Delftpas steviger neerzetten, de Delftpas kan aanbieders helpen aan nieuw publiek en naamsbekendheid. En als aanbieder blijf je gewoon stuurman op eigen schip, je bepaalt zelf wat je wanneer, hoelang en tegen welk tarief aanbiedt. En er is natuurlijk nóg een groot voordeel: je richt je niet alleen tot de bijna 7.000 Delftpashouders, maar ook tot het legioen van zo’n 200.000 Rotterdampashouders! Dat is voor veel aanbieders écht een nieuw, groot publiek. De Delftpas biedt mogelijkheden om volle zalen te trekken. Let maar op, op 20 september!”

 

Op 20 september begint Theater de Veste met de maandelijkse XXL Delftpasaanbieding.

Wilt u met uw onderneming ook een Delftpasaanbieder worden of meer weten over de mogelijkheden daarover? Meld u vóór 25 september aan als u wilt worden opgenomen in het jaarboek van de Delftpas voor het nieuwe Delftpasjaar 2019-2020 (oplage 125.000). Kijk voor meer informatie of aanmelden op Delftpas.nl.
Terug
vrijdag 7 september 2018 08:05:52 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob