Laatste Nieuws

Try-out lunchconcert in OPEN

 

Op dinsdag 18 september vindt van 12.45 tot 13.30 uur het eerste lunchpauzeconcert van De VAK plaats in OPEN aan het Vesteplein 100. VAK-docente Mick Paauwe treedt dan op met haar latin jazz-trio Descarmadas. Gratis entree.

Descarmadas is de vaste ritme- en backingvocalsectie van de salsaband 'Leticia y su Rumbadama'. Barbara Rana (piano), Mick Paauwe (bas) en Leticia Bal (percussie) hebben zich tot een zelfstandig, stevig en spetterend latin-trio ontwikkeld, met driestemmige zang en een ‘vette’ groove. Ook schromen ze instrumentale solo’s niet. Op hun salsa/latin-sound is het ook nog eens goed dansen. Hun repertoire bestaat vooral uit ‘jams’ in de latin-traditie – veelal korte, eenvoudige muzikale thema’s, veel interactie en improvisatie.

Try-out lunchconcert in OPEN

Try-out

OPEN staat deze hele maand in het teken van uitproberen, proeven en testen. Ook dit lunchconcert – die voorheen in het Binnenhof aan de Westvest werden gehouden – is een try-out. Het podium is nog niet klaar en er moet de komende tijd nog veel gebeuren om er een prachtige plek van te maken om op te treden. De VAK – en Descarmadas – staan echter te popelen. Vandaar dat ze dit podium gaan try-outen.
Terug
vrijdag 14 september 2018 10:25:32 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob