Laatste Nieuws

Delft Fringe Festival

 

Het culturele seizoen is inmiddels geopend en de eerste activiteiten van het Delft Fringe Festival staan voor de deur. Op zaterdagmiddag 6 oktober organiseert Delft Fringe Festival speciaal voor culturele vrijwilligers in Delft de gratis toegankelijke workshop 'EHBO voor festivalvrijwilligers' en op diezelfde zaterdag vindt 's avonds de twaalfde editie van de Delft Fringe Night plaats. 
We kijken er naar uit jullie aankomend seizoen te zien! 
 
Zaterdag 8 oktober • Delft Fringe Night #12
Op zaterdag 6 oktober start voor het Delft Fringe Festival het nieuwe culturele seizoen. In opmaat naar de negende festivaleditie kun je tijdens Delft Fringe Night #12 genieten van drie verrassend goede, korte, voorstellingen die tijdens het festival al hoge ogen gooiden. Verwacht een gevarieerde avond met voorstellingen van Annabel van Casteren (festival 2018), Rake Klappen (festival 2018) en Marco Lopes (festival 2017).
Tip! maak deze avond compleet en geniet voorafgaand van aan heerlijke driegangendiner in het Rietveld Theater, natuurlijk verzorgd door Vrije Smaken.
Delft Fringe Night #12
za. 6 oktober | 20:30 uur | Rietveld Theater, Delft
 
Lees meer en bestel tickets
Delft Fringe Festival
Gratis Workshop: EHBO voor festivalvrijwilligers
Begin dit jaar heeft Delft Fringe Festival een nieuw initatief gelanceerd: Club Delft Vrijwilligers. Speciaal voor vrijwilligers die actief (willen) zijn binnen de Delftse culturele sector kunnen zich kosteloos aansluiten bij Club Delft Vrijwilligers. Op zaterdag 6 oktober organiseert het festival, in samenwerking met Rietveld Theater, Delft Chamber Music Festival, Bachkoor Holland en Club Delft de gratis toegankelijke workshop EHBO voor festivalvrijwilligers. Iets voor jou? Meld je aan door een e-mail te sturen naar maraliza@delftfringefestival.nl. 
 
Lees meer over Club Delft Vrijwilligers 
 
Word vriend van het Delft Fringe Festival, vanaf €25 per jaar
Jaarlijks biedt het Delft Fringe Festival een nieuwe generatie opkomende podiumkunstenaars een podium. Het Delft Fringe Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste en grootste festivals voor opkomende makers. Jij kunt bijdragen aan de zonnige toekomst voor deze nieuwe generatie podiumkunstenaars. Steun het festival en geef het talent van de toekomst een kans! 
 
Ja, ik word vriend 
 
Kom in actie. Breng jouw stem uit!
Ben jij lid van Rabobank Zuid-Holland Midden? Dan is jouw stem geld waard! Steun onze club tijdens de Rabobank Clubkas Campagne en help ons met het voorbereiden van de negende editie van het Delft Fringe Festival. Laat jouw stem horen en kom in actie via www.clubkascampagne.nl/zhmidden
 
 
Stem op ons, vanaf 2 oktober!
 
 Terug
vrijdag 28 september 2018 09:47:49 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob