Laatste Nieuws

Update schietincidenten

 

Overzicht van de meest actuele ontwikkelingen rond de schietincidenten in de binnenstad:

Nieuwe aanhouding

17 oktober 2018 - bron: Openbaar Ministerie

In het onderzoek naar de geweldsincidenten in Delft is op woensdag 17 oktober een 21-jarige inwoner van Zoetermeer aangehouden. 

Maatregelen Breestraat

16 oktober 2018 - bron: Gemeente DelftPolitievoertuigen zijn sinds dinsdag 16 oktober niet meer continu aanwezig in de Breestraat. De aanwezigheid van de voertuigen is vervangen door andere (zichtbare en onzichtbare) maatregelen.

Update schietincidenten

Bijeenkomst bewoners Breestraat

13 oktober 2018 - bron: Gemeente Delft

Na afloop van de bijeenkomst voor bewoners van de Breestraat heeft burgemeester Marja van Bijsterveldt een statement afgelegd.

Aanhouding in verband met schieten in Delft

10 oktober 2018 - bron: Openbaar Ministerie

De recherche heeft op 10 oktober een 26-jarige Amsterdammer aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij verschillende incidenten op 16 september in de binnenstad.

Update incident Breestraat 8 oktober

9 oktober 2018 - bron: Openbaar Ministerie

Er vindt nog altijd onderzoek plaats naar incident op de Breestraat op 8 oktober. Het Openbaar Ministerie geeft een update van de eerste resultaten.

Schietincident Breestraat 8 oktober

8 oktober 2018 - bron: Gemeente Delft

Op 8 oktober betrapte de politie een man die met een wapen voor coffeeshop The Game stond. Toen hij vluchtte heeft de politie schoten gelost op deze persoon.

Raad praat over geweldsincidenten

28 september 2018 - bron: Gemeente Delft

De geweldsincidenten van de afgelopen maanden waren voor Onafhankelijk Delft om op donderdag 28 september een interpellatiedebat in de raad te houden.

Coffeeshop The Game beschoten

25 september 2018 - bron: Politie

Zondag 16 september werd er 's ochtends geschoten op coffeeshop The Game in de Breestraat. Eerder die ochtend bleek al een poging te zijn geweest om hetzelfde pand te beschieten.

Coffeeshop The Game mag weer open

19 september 2018 - bron: Gemeente Delft

Burgemeester Marja van Bijsterveldt heeft besloten dat coffeeshop The Game weer open mag. De coffeeshop was 72 uur gesloten na het schietincident van 16 september.
Terug
vrijdag 19 oktober 2018 07:30:21 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob