Laatste Nieuws

Wie wordt ondernemer van het jaar?

 

Een gouden kans. Dat is het thema van de ondernemersbijeenkomst De Kracht van Delft Verbindt op 12 november in Theater de Veste. Dan wordt bekendgemaakt wie de Ondernemer van het Jaar is. En het is natuurlijk een prima gelegenheid om bij te praten met collega-ondernemers.

Wordt het Raymond van Uffelen van Ray Brandstore? Of Jan Pesman van cepezed? Of Ronald Lewerissa en Remon de Zeeuw van LOCOletter? Dit zijn de genomineerden voor de verkiezing van Ondernemer van het Jaar.

Op 12 november wordt één (of worden twee) van hen benoemd tot Ondernemer van het Jaar. Door wie? Door degenen die gestemd hebben. Wie van hen heeft volgens u een gouden kans gepakt? Tegenslagen overwonnen? Gedroomd, gedurfd, gedaan? En, niet onbelangrijk in Delft, hoofdstad van techniek: een connectie gemaakt met wetenschap, cultuur of kunst? Stem!

Wie wordt ondernemer van het jaar?

Inspireren, verrassen, uitdagen

Tijdens De Kracht van Delft worden ondernemers geïnspireerd, verrast en uitgedaagd. Met een jaarlijks, wisselend thema haakt de Kracht van Delft aan bij actuele vraagstukken en trends. Daarmee wil de organisatie bereiken dat Delftse ondernemers bewust(er) omgaan met ondernemen. Kortom: De Kracht van Delft  is de perfecte ontmoetingsplaats voor ondernemend Delft.


De Kracht van Delft begint op 12 november om 17.30 uur. Kijk op Delftverbindt.nl voor meer informatie of aanmelden.
Terug
vrijdag 2 november 2018 07:42:40 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob