Laatste Nieuws

De Veste biedt absurde korting

 

Je hebt verschillende kortingspassen. Daarmee kun je met korting naar Theater de Veste. En als je XXL-korting wilt? Kan ook, met de Delftpas. Op woensdag 21 november bijvoorbeeld, op de cabaretvoorstelling Verplicht spelen van Herman in een bakje Geitenkwark.

‘De mannen van Herman in een bakje Geitenkwark hebben weinig middelen nodig om een hele wereld neer te zetten. Met vier krukjes in een halve cirkel en een flakkerend voetlicht ontstaat een kampvuursetting, waarbij de heren zelf de soundscape van nachtgeluiden verzorgen. De knap uitgevoerde scènes rond het kampvuur vormen de rode draad in Verplicht spelen, de derde voorstelling van Herman in een bakje Geitenkwark.’ Aldus de recensent van de Theaterkrant. 

De Veste biedt absurde korting

Herman in een bakje Geitenkwark is: eigenzinnige humor, een unieke vorm van samenzang en absurde bedenksels van vier jongens. Lachen of huilen, denken of voelen, lekker achterover of op het puntje van je stoel? Bij Herman in een bakje Geitenkwark mag het allemaal.

Absurde korting

En wat dus ook mag: een absurde Delftpaskorting. Delftpashouders betalen geen € 19,50 (de normale entreeprijs), geen € 17,50 (de normale kortingsprijs), maar € 10 (de Delftpas XXL-aanbieding) voor de absurdisten van Herman in een bakje Geitenkwark op woensdag 21 november.

 

Kijk voor meer informatie op de site van Theater de Veste. Nog geen Delftpas? Kijk voor meer informatie op Delftpas.nl. (Foto: Emily Charles)
Terug
vrijdag 2 november 2018 07:50:23 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob