Laatste Nieuws

Zie ginds komt de stoomboot…

 

Zaterdag komt Sinterklaas officieel aan in Delft. Om 12.45 uur legt de pakjesboot aan bij de Oostsingel.

Vanaf daar gaan Sint en zijn Pieten via de Oostsingel, Nieuwe Langendijk, Vrouwenregt, Voldersgracht, Hippolytusbuurt, Voorstraat, hoek Oude Kerkstraat, Voorstraat, Choorstraat, Vrouwjuttenland, Voldersgracht naar de Markt. Daar komen ze rond 14.00 uur aan, om met kinderen liedjes te zingen, om leuke trucjes uit te halen en om… heel veel pepernoten uit te delen. Daarna vervolgt Sint zijn weg, via Cameretten, Wijnhaven, Oude Langendijk, Burgwal, Beestenmarkt, Kruisstraat, Bastiaanpoort, Bastiaansplein, Vestpoort, Paradijspoort, Molslaan, Brabantse Turfmarkt en Burgwal om rond 15.00 uur op de Beestenmarkt aan te komen. 

Zie ginds komt de stoomboot…

Op de foto met Sinterklaas of één van de Pieten tijdens de intocht van Sinterklaas in Delft? Dan kan hier! Ze gaan hier handen schudden en op de foto. Om 16.30 uur vertrekken Sint en z’n Pieten en is de intocht weer voorbij.

Even geen bus

Vanwege de intocht van Sinterklaas is de Oostsingel zaterdag tussen 11.30 en 13.30 uur dicht voor verkeer. Bij de optocht door het centrum zijn enkele straten tijdelijk afgesloten. Verder rijdt de bus tussen 12.00 en 17.00 uur niet door het centrum.
Terug
vrijdag 23 november 2018 08:46:03 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob