Laatste Nieuws

Ik zie, ik zie…

 

Op onderzoek gaan naar wat je niet kunt zien en horen? Dat kan bij ‘DOK labs – Verborgen Wereld’ in OPEN. Zet bijvoorbeeld een kleurenbril op en zie wat je eerder niet zag in één van de grote tekeningen. Of gluur naar binnen bij de drie grote zwarte vormen die zijn geland in Metropolis. Welke geheime werelden hebben zij te verbergen?

DOK labs is voor nieuwsgierige kinderen van 6 t/m 14 jaar. Ze kunnen er experimenteren, dingen maken, ontdekken en spelen met taal, kunst, cultuur en techniek in diverse thema’s verspreid over het jaar. Voor de gratis inloopactiviteiten in het thema Verborgen wereld kunnen ze t/m 6 januari terecht op de eerste etage van OPEN aan het Vesteplein.

Ik zie, ik zie…

En tegen een kleine vergoeding kunnen ze op diverse data aan workshops meedoen. Bouw bijvoorbeeld je eigen wereld en leer je wereld met een vingercameraatje kennen tot in de kleinste hoekjes. Of spits je oren en ga op zoek naar de geluiden die in boeken verborgen zitten. Wat voor muziekstuk kun je hiermee componeren? Kijk voor meer info of aanmelden op www.dok.info/labs.

(Foto: Mylène Siegers)
Terug
vrijdag 23 november 2018 09:08:28 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob