Laatste Nieuws

En dat zijn er duizend!

 

Net voor het einde van het jaar heeft Delft een mijlpaal bereikt; de duizendste Supporter van Schoon heeft zich aangemeld. Want: ‘Een schonere stad is veel mooier en samen kunnen we hier een groter verschil in maken.’

Supporters van Schoon vinden het belangrijk dat Delft een schone stad is. Ze helpen hier graag aan mee door af en toe wat zwerfafval op te ruimen. Tijdens het wandelen naar het werk, het dagelijkse rondje met de hond of op een vrije zondag. De Papaver en de gemeente ondersteunen dat; De Papaver biedt gratis opruimmaterialen te leen, zoals afvalgrijpers, schepnetten en zakkenhouders.

En dat zijn er duizend!

Opgeruimd, want…

Veel Delftenaren rapen vaak iets op van de grond om dit in de vuilnisbak te gooien. Dat vinden ze vanzelfsprekend. Uit onderzoek is gebleken dat in een schonere buurt meer kinderen buiten spelen, dat mensen aardiger tegen elkaar zijn en dat er minder criminaliteit is.
Zien opruimen doet opruimen. Wilt u ook Supporter van Schoon worden? Kijk voor meer informatie of aanmelden op de site van De Papaver Delft.
Terug
vrijdag 21 december 2018 09:22:32 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob