Laatste Nieuws

Op bezoek in Vrijenban

 

Het college van B&W bezoekt op dinsdag 8 januari 2019 de wijk Vrijenban. U kunt op deze dag onder het genot van een Delfts Bakkie in gesprek gaan met burgemeester en wethouders. Het nieuwe college zet het bezoeken van de Delftse wijken voort, omdat het in gesprek met de stad wil en zijn betrokkenheid en zichtbaarheid wil vergroten.

Tijdens het werkbezoek maakt het college kennis met de bewoners, professionele organisaties en ondernemers door op locatie te vergaderen en daarna de wijk in te gaan. Het college krijgt deze dag onder andere presentaties over ontwikkelingen in de wijk en gaat het onder meer in gesprek met ondernemers. 

Op bezoek in Vrijenban

Ook maakt het college een fietsronde door de wijk. Van 18.30 tot 20.00 uur kunt u bij de Bernadette Maria School (Aan ’t Verlaat 30) in gesprek met burgemeester en wethouders. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Meld u aan

Heeft u een vraag, onderwerp, wens, idee of oplossing voor uw wijk waar u het college over wilt spreken? Stuur dan een mail naar wijkbezoek@delft.nl. Geef uw contactgegevens door met daarbij ook kort uw vraag, onderwerp, wens, idee of oplossing.

Plannen en kansen

Het bezoek aan de wijk Vrijenban is onderdeel van een reeks wijkbezoeken van het college. Het college wil graag weten waar de inwoners trots op zijn, waar ze zich zorgen over maken, wat hun concrete ideeën of plannen zijn en waar de kansen liggen. Eerder al bezocht het college de wijken Buitenhof, Wippolder, Tanthof, Voorhof, Voordijkshoorn en Hof van Delft.
Terug
vrijdag 4 januari 2019 08:56:12 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob