Laatste Nieuws

Activiteit organiseren op Koningsdag?

 

Op zaterdag 27 april is het feest: Koningsdag! Op deze dag bruist Delft. Muziek, dans en kramen;  er is van alles te doen. Koningsdag is een feest dat samen wordt gemaakt en gevierd. Wilt u iets organiseren? Lees dan hier wat u dan moet doen.

In de (binnen)stad is het op Koningsdag gezellig druk. Dansers en acts op straat, of een straat met kraampjes, en muziekoptredens. Van belang is wel dat hulpdiensten weten hoe ze, indien nodig, op hun plaats van bestemming kunnen komen. Om te kunnen bepalen welke aanrijroutes mogelijk zijn, wil de gemeente weten welke activiteiten op stapel staan. Wilt u iets organiseren op Koningsdag? Laat het de gemeente voor 15 februari weten!

Activiteit organiseren op Koningsdag?

Hoe?

Hoe u uw activiteit kunt aanmelden en aan welke richtlijnen evenementen moeten voldoen,  leest u op de evenementenpagina op Delft.nl. Daar vindt u ook het speciale aanvraagformulier voor het organiseren van een evenement op Koningsdag.

Wat gebeurt er dan?

De gemeente  toetst uw activiteit aan de  wet- en regelgeving en checkt of u daar een vergunning voor nodig hebt. De gemeente koppelt de bevindingen  aan u terug. Het is dus belangrijk dat u de richtlijnen leest op de evenementenpagina op Delft.nl. Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen?  Bel dan de gemeente, telefoon 14015.
Terug
vrijdag 11 januari 2019 10:02:57 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob