Laatste Nieuws

Oudfit bij Abtswoude Bloeit

 

Op 16 januari is er bij Abtswoude Bloeit in Voorhof een muzikale voorstelling. Wijkbewoners zijn van harte welkom.  

In Abtswoude Bloeit, een voormalig verzorgingstehuis in Voorhof, wonen ouderen, studenten en cliënten van Perspektief samen onder één dak. Het is een initiatief van SHS Delft in samenwerking met Pieter van Foreest.
In de Woonkamer van de Wijk, de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond, worden activiteiten georganiseerd waarbij iedereen uit de buurt welkom is.

Oudfit bij Abtswoude Bloeit

Paradijsvogels

Op 16 januari wordt hier vanaf 17.00 uur de nieuwjaarsborrel gehouden, met muziek van Northeast Bound. Om 19.00 uur begint de muzikale voorstelling Oudfit, geschikt voor jong en oud. Oudfit is een voorstelling van Paradijsvogels, een project van stichting DelftsPeil. Toegang gratis, reserveren is niet nodig.

Verhalen van wijkbewoners

Elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur bezoeken mensen van Paradijsvogels de Woonkamer van de Wijk, om bijzondere en gewone verhalen op te tekenen van wijkbewoners. De verzamelde verhalen van Voorhof zijn in 2019 op diverse momenten te zien en/of horen in de Woonkamer van de Wijk. De voorstelling Oudfit is daarvan de eerste. Naast een vaste cast zijn er optredens van bewoners van Abtswoude Bloeit.

Meer informatie vindt u op de website van Abtswoude Bloeit.
Terug
vrijdag 11 januari 2019 10:17:26 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob