Laatste Nieuws

Alles goud in DOK labs

 

Met ‘Alles goud?!’ viert DOK labs in dit themajaar van de Gouden Eeuw de talenten van (jonge) Delftenaren. Die zijn volgens DOK labs goud waard. Dus: kom shinen bij DOK!

Met verschillende gratis inloopactiviteiten viert DOK labs jouw gouden talenten. Kleur jezelf goud, schrijf je eigen rap, maak een over-de-top-gedicht van je naam en geef jezelf een prijs voor je mooiste eigenschap. En heb je een gouden boekentip? Laat hem achter voor andere lezers! Je kunt deze activiteiten doen tot en met 3 maart 2019 tijdens openingstijden van OPEN.

Alles goud in DOK labs

Gouden kans: rapworkshop met Okwaro

Heb je altijd al willen rappen? Ga samen met rapper Okwaro (foto) aan de slag met teksten en beats. Okwaro is al meer dan tien jaar actief in de muziekwereld. Hij stond in het voorprogramma van onder meer Typhoon, Broederliefde, Opgezwolle, Shirma Rouse en Jiggy Dje. De workshops zijn op woensdag 13 februari en zaterdag 2 maart in OPEN. Deelname kost € 3,50 en inschrijven kan via de site van DOK labs en aan de balie.


DOK labs is een plek in OPEN waar kinderen experimenteren, dingen maken, ontdekken en spelen met taal, kunst, cultuur en techniek. De labs zijn activiteiten voor de jeugd in diverse thema's verspreid over het jaar.
Terug
vrijdag 1 februari 2019 07:10:17 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob