Laatste Nieuws

Delftpas - veel plezier met veel voordeel!

 

Vrijdag is het 1 maart, ofwel: het begin van het nieuwe Delftpasjaar. De Delftpas is veel plezier met veel voordeel. Met weer 750 leuke aanbiedingen, helemaal gratis of met fikse korting. Niet alleen in Delft, maar ook in de regio, dankzij de samenwerking met de Rotterdampas.

Een greep uit de mogelijkheden van de Delftpas: korting bij sportverenigingen, gratis of met korting naar musea, pretparken, dagjes uit, verwenmomenten of korting op cursussen. Het is te veel voordeel om op te noemen, Delftpashouders zijn met al deze aanbiedingen een heel jaar heel voordelig uit. Bovenop al dit voordeel zijn er dit jaar ook leuke ‘Gouden Eeuw’-acties.

Delftpas - veel plezier met veel voordeel!

Voor wie?

Voor jong en oud, met familie of vrienden, de Delftpas biedt heel veel voordeel. De Delftpas is er voor iedereen. Hoeveel de Delftpas kost? Dat hangt van uw inkomen af. Delftenaren met een laag inkomen betalen € 5. Hun kinderen krijgen dan een gratis pas – waar de gemeente bovendien ook nog een tegemoetkoming in de schoolkosten op stort! Daarmee kunnen ze in geselecteerde winkels school- en gymspullen kopen. Ook de ouderbijdrage kan met de pas worden betaald.

Korting

Komt u in aanmerking voor de gereduceerde pas? Maak dan een afspraak bij de gemeente, via telefoonnummer 14015, of via de website van de gemeente. Delftenaren die niet in aanmerking komen voor deze kortingsregeling, kunnen de pas kopen voor, omgerekend, € 1,15 per week, ofwel: € 60. Jonge Delftenaren (tot 18 jaar) betalen € 20. Delftpastip: als je gaat sporten (€ 25 voordeel) en een DOK-jeugdabonnement neemt (€ 15 voordeel), dan heb je dit bedrag al dubbel en dwars terugverdiend!

Meer weten over de talloze aanbiedingen, of Delftpas aanschaffen? Kijk voor meer informatie op www.delftpas.nl – veel plezier met veel voordeel!
Terug
vrijdag 1 maart 2019 06:08:00 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob