Laatste Nieuws

Festival Aangeschoten Wild: verbazingwekkend

 

Chef’Special, John Coffey, Go Back To The Zoo, De Likt – zo maar wat acts die je als eerste kon zien en horen op het Festival Aangeschoten Wild. Wie komen er dit jaar, op 10 mei naar dit festival op Lijm & Cultuur? Nou, waarschijnlijk heel veel Delftpashouders. Want zij krijgen maar liefst 50 procent korting en kunnen op vertoon van hun pas aan de deur voor € 9 naar binnen.

Het programma is nog behoorlijk geheim en nog niet helemaal rond, maar Jasper Hoevenaars van Festival Aangeschoten Wild kan wel beloven dat er weer acts te zien zijn, die je over een jaar of wat op Lowlands of Rock Werchter terug kunt zien. “Festival Aangeschoten Wild is een ontdekkingstocht”, zegt hij. “Natuurlijk, veel muziek, maar ook ruimte voor sprekers, cabaret, dans, kunst – verbazing.

Festival Aangeschoten Wild: verbazingwekkend

Als je wilt weten waar mensen over een paar jaar dure theater- of concertkaarten voor kopen, moet je op 10 mei naar Festival Aangeschoten Wild.”

Tipje van de sluier

Dat belooft wat voor de toekomst van de Delftse rockers van Molehill Mountain, die op dit festival hun opwachting maken. En andere namen? Hoevenaars: “Die volgen nog, maar nu alvast een tipje van de sluier: ook de altrockers van Yip Roc komen.”

Festival vol verbazing

Vorig jaar werkte Festival Aangeschoten Wild ook al samen met de Delftpas. Dat zorgde volgens Hoevenaars voor een meer Delfts festival. “Wij, de organisatie, zijn allemaal lid van Sint Jansbrug. Maar het festival is voor alle Delftenaren. We zijn blij dat er veel studenten op afkomen, maar het is géén studentenfestival. Iedereen is welkom, iedereen die zich wil verwonderen en zich wil laten verbazen. Te beginnen bij de kassa – want die Delftpaskorting is natuurlijk ook verbazingwekkend.”


Hou voor het programma de website van Festival Aangeschoten Wild  in de gaten. Meer weten over de Delftpas? Kijk op www.delftpas.nl.
Terug
donderdag 14 maart 2019 06:39:09 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob