Laatste Nieuws

Inloopavond Nieuw Delft

 

Op dinsdag 26 maart organiseren Ballast Nedam Development en de projectorganisatie Nieuw Delft in het stadskantoor een inloopavond over de projecten Gezicht op Delft en PoortMeesters.

Ballast Nedam Development ontwikkelt het project Gezicht op Delft, naast The Student Hotel in het Van Leeuwenhoekkwartier.Het plan bevat grachtenpanden en een kleinschalig appartementencomplex. De grachtenpanden liggen aan de Westsingelgracht, de appartementen hebben uitzicht op de Kolk.

Inloopavond Nieuw Delft

Abtswoudse Hof

In Abtswoudse Hof komt Poortmeesters, gelegen tussen de Industriestraat en de Nieuwe Gracht. Het is een woongebouw met royale stadswoningen en luxe appartementen aan de Nieuwe Gracht in Nieuw Delft.

Tussen 17.00 en 19.00 uur

Tijdens de inloopavond komt u alles te weten over het definitieve ontwerp en de bouwlogistiek van deze twee projecten. U kunt vrij inlopen tussen 17.00 en 19.00 uur in het stadskantoor aan het Stationsplein 1.

Aanmelden

Wilt u erbij zijn? U wordt vriendelijk verzocht om zich uiterlijk vrijdag 22 maart aan te melden via nieuwdelft@delft.nl of bel 260 26 11. Vermeld uw naam, e-mail en het aantal personen waarmee u komt. De avond is alleen bedoeld om de plannen te presenteren. De verkoop van de woningen start op een later moment. Kijk voor meer informatie op de website van Nieuw Delft.
Terug
vrijdag 22 maart 2019 06:01:51 Categorie: Laatste Nieuws Ingezonden door: Rob